Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Köp New Hopes adventskalender 2018

New Hope är en liten välgörenhetsorganisation med rötter i resebranschen. De verkar för att skapa en bättre tillvaro för barn runt om i världen.

Varje år ger de ut en adventskalender där man mellan 1 december och 24 december kan finna fantastiska priser donerade av svensk resenäring. Kalendern kostar Sek 100. Priserna i år är allt från weekendresor till New York eller Lissabon till badresor till Zanzibar eller stadsresa till Bangkok.

Läs mer här om kalendern!

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet