Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Panoramavy över Laholm på LoveLaholm!

Vet ni att ni har möjlighet att se panormavyer över Laholm? Så här går det till; När ni besöker LoveLaholm.se så är det första man ser en stor karta med flera färgglada ikoner/markörer. De visar lite platser över sevärdheter, restauranger och företag. Den lilla ”välkomstrutan” till vänster kan man klicka bort genom att klicka på det vita krysset i den lilla blå kvadraten uppe till höger.

Bilden; Tönnersjö Golfbana med klubbhus

Längre ut till höger, längst upp, ligger det en ikon som ni kan använda för att aktivera helskärm med.

Längst ner till höger ligger det tre ++, + och under dem ett –, – ; Klickar ni på plusen gör ni kartbilden större resp mindre.

Mitt emellan dessa båda symboler ser ni en liten ikon med en orangefärgad liten animerad person. Klicka på honom, håll ner musknappen och för han till den platsen på kartan som ni vill kika mer på i form av en panoramavy som ni kan flytta runt om i 360 grader. För att se platsen i denna vy, släpp musknappen. Då ser ni efter några sekunder en verklig bild av platsen. Det är förstås Googlemaps, som erbjuder detta. Team från Google har bilat runt och tagit bilder från snart sagt varenda vrå i Laholm med omnejd. Det är en rolig tjänst som gör att du som besökare verkligen kommer nära den platsen ni är intresserad av och kanske vill besöka. Det kan ta lite tid innan man blir van vid själva hanterandet av tjänsten.

TÖNNERSJÖ GOLFKLUBB
”Testa att kika mer på Tönnersjö golfbana till exempel. De ligger med som en blå restaurangikon överst på kartan på startsidan. ”Lyft” den orangfärgade lilla gubbikonen till höger på kartan, till platsen strax bredvid ikonen och släpp musknappen. Nu dyker det strax upp en panormavy över klubbhus och restaurang och du kan zomma in eller ut och se dig om i 360 grader!”

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet