Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Lucka 21 – Café Rååza

Varmt välkomna till Café Rååza, som drivs av,  Annki. Café Rååza, serverar kakor, tårtbitar och ett gott kaffe. 

Café Rååza erbjuder man även lättare luncher som typ paj med sallad, baguetter, sallader och smörrebröd. Beställningar göres via telefon eller besök i butiken. Annki har även scrapbooking till salu samt kommer att hålla kurser och träffar till hösten.


Foto; Annki, Café Rååza

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet