Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Lucka 3

Flora Garden är den charmiga lilla blomsterbutiken i city, med det lilla extra, som finns i centrala Laholm. Flora Garden har ett brett sortiment av blommor och presenter.

De erbjuder personlig service med allt från brudbuketten till begravningsblommorna. Flora Garden är också anslutna till Interflora vilket gör att det går utmärkt att blommografera med Flora Garden. Tillsammans med Flora Gardens erfarenhet och engagemang har vi nöjet att inspirera många glada kunder.

 

 

 

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet