Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Lucka 4 – Wilda ekologiskt!

ÅRETS JULKLAPP? Välkommen in på Wilda ekologiskt! Var med och tävla om ett presentkort på 1000:- genom att gissa bandets längd på julklappen! Ju fler butiker du handlar i ju större chans att vinna!

Mitt emellan Lagan och stadsparken, på Östertullsgatan 9,  i Laholm ligger butiken Wilda Ekologiskt som erbjuder både ekologiska produkter och second hand.

Wildas Ekologiskt, brinner man för det ekologiska, lokalt producerade och det som är återbrukat. Här finns ett helt rum fyllt med second-hand barnkläder, hyllor med spännande hudvårdsprodukter och bord som dignar av lokalt hantverk, böcker, kryddor och choklad. Här säljs det nötter och frukt i lösvikt som är lätt att bära med sig i väskan om hungern skulle falla på.

 

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet