Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Lucka 6 – Tyg och sånt!

Tyglust är en komplett sybehörsaffär med knappar, band, tråd och tyg. Här kan du lämna in kemtvätt och vi utför ändringar och syr kläder på beställning.

Hos Tyglust hittar du allt för din textila kreativitet! Vi har en välsorterad sybehörsavdelning där du hittar alla tillbehör du kan behöva. Saxar, trådar, band, mellanlägg, knappar och mycket mer. Tygavdelning är alltid full av det senaste inom modetextil och hemtextil. Vi satsar mycket på tyger för klädsömnad och därför har vi ett stort utbud av allt från trikå till fleece, lin och festtyger. Inom hemtextil hittar du tyg för både ute och inne, vaxduk, färdigsydda varor och såklart Hastas hela sortiment av gardinstänger, knoppar och tillbehör! Och hos oss får du naturligtvis all vår kunskap, service och kvalité!

Butiken

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet