Laddar

7
dec

  • 7 december, 2018

Lucka 7 – Lys upp trädgården!

ELON Laholms El
Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter.

Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar på det vi inte har hemma i butik. Självklart kan vi erbjuda räntefria lån och mycket förmånliga försäkringar till dina nya vitvaror. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.

Välkommen på ett besök i butiken!

Butiken online

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.