Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

BRASILIANSK KVÄLL PÅ KVARNEN KORNHULT

Kom till en underbar musik- och dansupplevelse med vackra kvinnor i färgglada kläder. Kom till en kväll att minnas!

Foto: Claus Schroeder-Hansen

Så här i den sista dagen i månaden Maj, Fredagen den 31 maj klockan 18.30-23.30, i gränsen mellan våren och sommaren, vad kan vara bättre att göra än att ta del av en helt underbar Sambashow och danslektioner med vackra kvinnor från sambagruppen Bafo Do Mundo? Jag kan inte tänka mig något bättre i vart fall. Dessutom kan man även njuta av brasiliansk mat och något svalkande att dricka till det. Suveränt gott!

Bokning
Missa inte detta härliga evenemang. Samba & Brasilianska tapas (+ välkomstdrink) 345:-
BOKA HÄR!


Foto: Claus Schroeder-Hansen

Musik & Mat
Musikkvällar öppnar Kvarnen Kornhult, dörrarna kl. 18:30 för välkomstdrink. Servering och evenemang startar kl. 19:00.

Läs mer här, se karta med mera!

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka HÄR eller på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet