Laddar

1
feb

  • 1 februari, 2019

Laholms Sparbank generös mot föreningar!

Det behövs många bollar i en fotbollsklubb även om man bara använder en i matcher. Foto/Källa; Pixabay

Alla förstår ju hur viktigt den ekonomiska biten är för att föreningarna i Laholm ska fortsätta existera. Det spelar ingen roll hur många eldsjälar en förening har om det inte finns ekonomiska medel att driva föreningen på. Därför var det idel glada miner hos föreningarnas representanter när de fick motta sponsorpengar från Laholms sparbank häromkvällen.

Föreningar som fick motta pengar under kvällen var: Parkinsonföreningen som fick bidrag till vattengympa, Mellby gymnastikförening som ska utbilda ungdomsledare, BK-Walldia som ska renovera omklädningsrum, föreningen Funktionsrätt i Laholm som reser till funkismello i Halmstad och Friluftsfrämjandet i Knäred. Dessutom fick Göstorps trivselförening pengar till en lekplats, Öringe Montessori bidrag till ett teknikrum, Laholms FK fick pengar till fotbollar och Sydhallands skyttegille bidrag till nya luftgevär.

Även Veinge hembygdsförening fick hjälp med att skaffa en hjärtstartare och Björbäcks ryttarförening kan nu renovera sina slitna grusbanorna med hjälp av bidrag från Sparbanken.

Vi på LoveLaholm.se vill dra vårt lilla strå till stacken och erbjuder alla föreningar i Laholm med omnejd att medverka utan kostnad på vår lokala webbplats. Man kan själv enkelt lägga till sin förening här; LÄGG TILL FÖRENING

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka HÄR eller på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.