Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Landsbyggaredagen Halland 2019

Landsbyggaredagen är till för dem som gör Hallands landsbygd levande, alltså drivna entreprenörer och föreningar – Landsbyggare.

Torsdagen den 28 mars samlas vi för att inspirera, nätverka, äta middag och för att fira Hallands landsbyggare tillsammans.

Landsbyggaren Lisa Lemke kommer att inleda dagen med en inspirationsföreläsning. Lisa Lemke är matkreatör, kokboksförfattare, krögare och tv-kock. Hon bor på landet på sin gamla prästgård i Skrea backe där hon tillsammans med sin man driver Prostens Pizza.

Våra landsbyggare kommer att bjuda på spännande aktiviteter och föreläsningar under en Landsbyggaremässa och kvällen avslutas med en trerätters middag, underhållning av Nano samt prisutdelning till Årets Landsbyggare 2019.

Artisten Nano har nyligen bytt ut det hetsiga tempot i Stockholm och flyttat till Hallands landsbygd. Han trivs som fisken i vattnet och flytten har blivit bränsle för både familj och Nanos karriär.

Så missa inte denna fantastiska kväll, läs mer och anmäl dig här!

MER INFO
Datum: 28 mars. Tid: 16.00-21.00
Värd: Lokalt Ledd Utveckling Halland
Vallens Säteri Fest & Logi
Vallens säteri, 312 98 Våxtorp

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka HÄR eller på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet