Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Spel med djur i huvudrollen

Djur har alltid varit en viktig och fascinerande del av populärkulturen ….

Hooky Crook är en rolig liten pusselplattform med en katt i huvudrollen. Foto/Källa; Gellinger/Pixabay

Allt från pratande hundar som Scooby Doo till brottsbekämpande sidekicks som Battlecat och Dynomutt. Många karaktärer i minnesvärda filmer och tv-serier har djur som kompanjoner, ibland med speciella förmågor. Djur blir alltid bra karaktärer även i spel, och de kan lätt ersätta människor när det kommer till känslor och reaktioner. Både stora och små älskar djur, och spel med djur används ofta som pedagogiska hjälpmedel för barn. Djurspel är ofta färgglada och lätta att älska.

Det finns många riktigt bra spel med djurtema eller där ett djur är spelets huvudkaraktär. Om man till exempel ser på spelen på https://www.vinnarum.com/sv, så har några av de mest populära spelautomaterna djurtema. Wolf Gold, The Great Pigsby, Primal Megaways och det mer kända Wild Toro är bara några av spelen de erbjuder med djur i huvudrollerna. Det finns även klassiska casinospel som Roulette, Baccarat och poker i olika former. Det är spelautomaterna som är mest populära, och man kan spela dem både på datorn eller i mobilen. Här kommer några tips på andra mobilspel med djur i huvudrollen.

Animal Crossing: Pocket Camp
Animal Crossing: Pocket Camp är Nintendos officiella Animal Crossing-spel till mobilen. Det har många delar av de klassiska Animal Crossing-spelen, och några nya element som bara finns till mobilspelet. Du skapar en campingplats för djur, och hittar djur som behöver hjälp. Spelet är en livssimulator som ofta jämförs med The Sims, och man väljer själv vad man vill att djuren ska göra. Fiska, handla, inreda, prata med andra djur eller samla frukt är vanliga aktiviteter. Det är ett socialt spel där man kan interagera med andra och skicka presenter till varandra. Spelet passar bäst för yngre spelare, men även för vuxna är det ett ganska avkopplande spel.

Crossy Road
I Crossy Road guidar man en kyckling allt eftersom den korsar vägar, bäckar och andra små hinder. Spelet kommer från Hipster Whale, och är en enorm hit med miljoner spelare världen över. Målet är att gå och hoppa framåt utan att bli påkörd eller falla i vattnet. Man kan samla mynt på vägen, och om man är för långsam tar tiden slut. Det finns även en Disney-version av detta spel med klassiska Disney-karaktärer. Det är familjevänligt, har ett online-läge, och man kan även spela den på Android TV.


Foto/Källa; olvasmm0/Pixabay

Hay Day
Hay Day är ett spel från Supercell, samma utvecklare av Clash of Clans and Clash Royale. Detta är ett jordbruksspel som liknar spel på sociala medier, såsom Farmville. Du planterar grödor, tar hand om alla dina djur och skapar produkter från det du skördar av ditt arbete. Det är en enkel och rolig jordbrukssimulator med ett extra element i att ta hand om djuren.

Hooky Crook
Hooky Crook är en rolig liten pusselplattform med en katt i huvudrollen. Du sveper och slingrar dig själv genom nivåer samtidigt som du undviker hinder. Spelet har 84 nivåer och utvecklarna lovar mer i framtida uppdateringar. Dessutom finns det topplistor och komplett offline support. Rent tekniskt så är det här spelet bättre än genomsnittliga plattformsspel på mobilen, och det är lätt att styra katten. Ett perfekt litet gulligt sätt att underhålla sig en stund.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet