Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Tips på helgaktiviteter utanför Laholm

Det finns mycket att göra och uppleva utanför Laholms gränser. Vi tipsar om 5 spännande upplevelser som du inte vill missa ….

Torekov hotell. Foto; Mikael von Porat

Här finns det något för naturälskare, dig som letar efter avkoppling eller vill uppleva fin kultur. Ta en heldagsutflykt under helgen för att verkligen se allt som Laholms närliggande område har att erbjuda!

Gå på SPA i Torekov

Torekov hotell är ett litet paradis mitt på den skånska myllan som omges av naturens energigivande krafter – luft, eld, jord och vatten. Dessa krafter baserar Torekov sin SPA-filosofi på. Njut av en avslappnande dag eller weekend i denna oas omgiven av brusande hav och böljande backar.

Här kan du skämma bort dig själv med lyxiga ansiktsbehandlingar specifikt anpassade för din hudtyp, låta stressen långsamt masseras bort att en professionell massör eller visa dina fötter uppskattning genom att ge dem en härlig manikyr.

Gå på ölprovning i Malmö


Foto/Källa; Pexels

På supermysiga Grand Hotell i Malmö kan du uppleva en av Malmös bästa ölprovning. Oavsett om du är inbiten ölfantast eller om du inte kan så mycket om öl, så får du en minnesvärd kväll fylld med nya upptäckter och spännande smakupplevelser.

Du får prova många olika ölsorter från olika delar av världen och jämföra dem med varandra och till noggrant utvalda delikatesser och tilltugg. Lär dig mer om ölets tillverkning och historia, samtidigt som du njuter av god öl. Provningen hålls av en professionell och passionerad ölmästare.

Besök ett äventyrsbad i Lund


Foto; Kapish Mak/Pexels

På Högevall i Lund kan du njuta av en dag på badhuset, oavsett ålder. Här kan du öva upp styrkan och konditionen eller slå ditt eget tidsrekord på längderna i bassängerna som är avsedda för motionssim.

Om du föredrar med fart och äventyr så kan du ha mycket skoj i äventyrsbadet, där finns bland annat den fartfyllda vildforsen, den 213 meter långa vattenrutschbanan, klätterväggen och djungelbadet! Du kan också helt enkelt bara koppla av i bubbelpoolen eller i den 38 grader varma varmpoolen. Det finns det något på Högevall som passar alla!

Besök Helsingborgs stadsteater


Foto/Källa; Helsingborgs Stadsteater

Låt dig bli uppslukad av en spännande historia berättad och uppspelad av skådespelarna på vackra Helsingborgs stadsteater. På scen under våren kan du bland annat lyssna på ”Nordic Championships in Barbershop Singing”, eller se föreställningar som ”En alldeles särskild dag” och ”Woyzeck”.

Innan eller efter ditt teaterbesök kan du njuta av en god bit mat på någon utav restaurangerna The Fat Cat, Barrica Mat & Vinbar eller Tokyo 15.

Spela golf i Mölle

Vild natur och livfullt hav består denna golfklubben av. En otroligt vacker plats som är mitt i ett naturreservat och har ett värdshus med historiska anor. Här kan du ge dig själv en utmaning eftersom det otroligt vackra och vilda landskapet gör spelet till en krävande konstform.

Ett paradis för dig som är golffantast, men också för dig som har andra intressen. I samma område kan du bland mycket annat njuta av otroliga vandringsleder, paddla kajak, rida islandshästar och gå på Tumlarsafari.

Välkommen till allt som finns att uppleva omkring Laholm!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet