Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hitta nya utflyktsfavoriter med A day in Halland!

Med A day in Halland hittar både besökare och hallänningar nya guldkorn och utflyktsfavoriter i hela Halland.

Med A day in Halland hittar både besökare och hallänningar nya guldkorn och utflyktsfavoriter i hela Halland.
”Vad ska vi göra idag?” är frågan som många ställer sig i semestertider. Med A day in Halland blir det enklare att hitta svaret. Den digitala guiden utgår från var användaren befinner sig och ger noga utvalda tips på aktiviteter, besöksmål och evenemang inom kategorier som användaren är intresserad av. Visit Halland hoppas att den får turister att vilja stanna en dag till, och hallänningar att upptäcka nya upplevelser på sin hemester.

– “Vi skapar den här guiden i tätt samarbete med kommunerna. Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hylte och Laholm hjälper oss välja ut vilka tips som ska vara med, och det bidrar till att guiden är full av små guldkorn och hemliga favoriter,” berättar Lisa Söderholm, kommunikatör på Visit Halland.

A day in Halland fanns redan förra året, men inför årets sommarsäsong har den digitala guiden fått ett rejält lyft. Funktionaliteten är mycket bättre, tipsen är många fler. Och ännu fler tips är på väg in, tack vare kommunerna i regionen.

– “Besökare vill ha härliga, äkta upplevelser och riktigt bra tips, de rör sig i hela Halland och är ofta inte så medvetna om kommungränser. Vi skapade A day in Halland med förhoppningen att ge dem detta, och hoppas att de upptäcker att här finns så många härliga upplevelser att de vill stanna en dag till i Halland. Vi hoppas också att den kommer användas av hallänningarna själva, för det är ju så lätt att bli hemmablind”, säger Lisa Söderholm.

Det unika med A day in Halland är att den känner av var användaren befinner sig och ger tips på vad besökaren kan göra inom gångavstånd, cykelavstånd och tåg- och bilavstånd. Den utgår också från vad besökaren är intresserad av, för att både turister och hallänningar ska hitta sina nya favoritbadplatser, bästa familjeutflykterna, mysiga gårdsbutiker, härliga sjäIvplock, spännande konstateljéer, roliga evenemang och mycket, mycket mer.

A day in Halland är en besöksnäringsprodukt för hela Halland, framtagen av Visit Halland i tätt samarbete med kommunerna Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hylte och Laholm.
Tjänsten ger tips på besöksmål, aktiviteter, utflykter och evenemang baserat på var i Halland användaren befinner sig när tjänsten används. Det är en levande hemsida som uppdateras kontinuerligt.

Hemsidan fungerar bäst i mobil/läsplatta och när platstjänster är aktiverat. Om platstjänster är avstängt eller om användaren inte befinner sig i Halland får användaren själv välja vilken ort guiden ska utgå ifrån. Städerna du kan välja på är Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hylte, Laholm.

Det är språkinställningen i användarens smartphone som avgör vilket språk A day in Halland visas på. Personer med svensk och norsk mobil ser guiden på svenska, övriga ser den på engelska.
Syftet är att få besökare att upptäcka upplevelser som gör att de vill stanna en dag till. Men den funkar lika bra för hallänningar som letar efter något att göra i sin egen kommun – eller bortom kommungränsen.

Här hittar du guiden:
www.adayinhalland.com 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet