Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Lysistrate – Årets sommarmusikal i Laholms Stadspark!

Årets sommarmusikal i Laholms Stadspark är det grekiska dramat Lysistrate!

Med nyskriven musik, moderniserat manus och en stor portion humor tar Lysistrate med oss i en kamp om fred, jämlikhet och kärlek. Handlingen utspelar sig i Grekland där ett krig rasar mellan Aten och Sparta. Lysistrate är en ung kvinna som är trött på männens krigande. Men en kvinna i politiken är otänkbart. Vad kan en kvinna göra? Jo, sexstrejka!

Läs mer om teaterföreställningen här!

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet