Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hallifornia 18 – 20 Juli

Hallifornia arrangerar årligen en festival på sommaren vecka 29 i Varberg som lockar 40 000 besökare. Ursprunget hittas i Hallands nya kustkultur.

Kom och besök Hallifornia i Varberg 18-20 Juli!

Verksamheten bygger på kreativitet och aktivitet. Här erbjuds street-, vatten- och actionsporter samt dans, yoga, musik, mat och mycket mer. Möt oss vid havet när sommaren är som bäst. Mediateknik kommer att leverera såväl livesändningar via Youtube som bredband under festivalen.

Hallifornia har vuxit fram av kärlek till aktiviteter, kreativitet, musik, fest och utmaningar. Att skapa en möjlighet för att lära känna nya människor i ett positivt sammanhang. Genom Hallifornia främjas den nya kustkulturen i Varberg och Halland. En kultur som omfattar vatten-, street- och actionsporter, dans, yoga, musik, performance och konst.

Den nya kustkulturen har sitt ursprung i kulturen kring aktiviteter som surf, skate, dans, yoga och områden som musik, konst, fest, media och mat. Det är en kultur som är inkluderande och som bygger på en anda av aktivt deltagande, samarbete, hållbarhet, kreativitet och innovation.

Att genomföra idéer, prova nya aktiviteter och ingå i olika samarbeten ger oss nya upplevelser och perspektiv. När olika personer jobbar mot gemensamma mål så uppstår i många fall någonting som är större än summan av delarna. Hallifornia som idé är en plattform för detta och festivalen som genomförs i Varberg varje år är en manifestation av detta.

PROGRAMMET
Här kan du läsa om nästa alla programpunkter. En och annan extra kommer att ploppa in som bonus.

Livesändning från Wake Park:

https://camstreamer.com/yt-redirect/09cdedda65ffba4/S-22008

Övriga länkar:

https://www.hallifornia.se/program/king-of-the-castle/

https://www.hallifornia.se/siliconhalli/

https://www.youtube.com/user/MediateknikVarberg

 

OM Mediateknik
Mediateknik stöttar föreningar, idrott, festivaler m.m. i Varberg. Vårt sätt att ge tillbaka till vår hemort.

Vi är Mediateknik. Den nya tidens telekomföretag. Mindre, mer personligt och lättillgängligt, med fullständigt och totalt kundfokus. Vi lyfter ner tekniken till människan. Vi ser människans behov och anpassar tekniken utefter dessa. Varje dag 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan arbetar vi oförtrutet med att vara delaktiga och göra människan delaktig i det digitala samhället. Oavsett om människan befinner sig på sin arbetsplats eller hemma. Vårt varumärke bygger på kundvård. Detta är vårt arv och vårt ansvar. Vi har bestämt oss för att göra IT och Telekom mer mänskligt. Vi är Mediateknik.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet