Laddar

15
jul

  • 15 juli, 2019

HASSES GLADA TRÄDGÅRD

Foto: Bertil Hagberg

Ett äventyr med musik, skattjakt och ett och annat busfrö!

Nästa succé blev en TV-serie – Hasses Trädgård, där Hasse odlade grönsaker och sjöng tillsammans med barn.

Sommaren 2018, blev Hasse inbjuden att bygga en egen visningsträdgård på Sollidens slott, och där fick den roliga trädgården ta emot Besökarnas pris, av självaste kungen! Den trädgården blev så fin, så Hasse bestämde sig för att ta med den hem till sitt älskade Bjäre. Och var skulle det passa allra bäst att ha en egen glad och lekfull trädgård, om inte på Norrviken?

I Hasses glada trädgård, växer mest sånt som man kan äta. Grönsaker, bär och frukter och genom att gå på Skattjakt bland buskarna, träden och de fina odlingslådorna, får barnen lära sig hur man odlar och skördar. Det underbara i att inne i ett torrt litet frö, gömmer sig en växt som längtar efter att få gro. Det här är en lyssna, lär och lekplats för små, nyfikna trädgårdsmästare!

I Hasses glada trädgård, finns Gitarrträdet, Blå Bäcken och Kläpplet. Där finns också Spring-iväg-stigen Håll-balansen-vägen och Myskojan. Och man kan titta på biodlingen, eller hälsa på i den lilla hönsgården. Hasse själv dyker upp då och då i trädgården och vill man – kan man också titta in på Hasses glada trädgård på YouTube.

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.