Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Hej Laholm!

Och hej till alla företagare i Laholm med omnejd. Annonsera år efter år helt gratis på LoveLaholm.se – Med hjärta för bygden!

Bilden; Tiderna förändras. Det var inte för så länge sedan som det vanligaste transportmedlet på Stortorget var häst och vagn. Idag gäller helt andra förutsättningar för att ta sig fram och för att synas! Foto, Carl Stridsberg, LoveLaholm.se

Har ni inte tid eller möjlighet att lägga in en annons kan jag göra det åt Er om jag kan låna någon bild och text samt Era kontaktuppgifter. Då kan de se ut typ så här som jag la upp åt Jessica Svensson, och hennes butik, “Smycket Ur & Guld“. Jessica, är även vår referens, hon har varit med oss nästan ända från vår lansering. Tusen tack, Jessica!

LoveLaholm.se är ett privat initiativ som lanserades för mer än fem år sedan. Vi erbjuder en plattform för Laholms alla företag. På LoveLaholm.se ska det finnas plats för alla. Medborgare, turister, sevärdheter, evenemang, nyheter om Laholm, företag som erbjuder sina tjänster med mera. Välkomna in till det som vi hoppas bli Laholms mest älskade hemsida med tiden!

Här nedan lite övriga länkar till LoveLaholm.se
Vi har en egen blogg, lovelaholm

Evenemang i Laholm
Dagens lunchmeny i Laholm
Sevärdheter i Laholm
Föreningar på LoveLaholm.se
Alla företag på LoveLaholm
Lägg till företag, evenemang, sevärdhet, förening eller “Dagens lunch”

FACEBOOK

LoveLaholm.se på Facebook

Bostad sökes & finnes i Laholm

Stugsida på Facebook

Brottsplats Laholm
En grupp för samverkan mot kriminalitet i och omkring Laholm

TWITTER

LoveLaholm på twitter

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet