Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Företagare – Ge en gåva till Operation Smile!

Det är med glädje jag nu får meddela att vi på LoveLaholm.se kommer att få vara med och samla in slantar till dessa utsatta barn ….

Fotograf: Peter Stuckings/Operation Smile

Varje år föds 200 000 barn i världen med läpp-, käk- eller gomspalt. Ibland är ansiktsmissbildningarna direkt livshotande och i de flesta fall innebär det ett liv i utanförskap. Operation Smile´s är att med volontära sjukvårdsinsatser utföra operationer som ger barn och vuxna möjlighet att leva ett värdigt liv.

Det är med glädje jag nu får meddela att vi på LoveLaholm.se, kommer att få vara med och samla in slantar till dessa utsatta barn via LoveLaholm.se, på så vis, att de företag som lägger in en presentation på LoveLaholm.se, om sin verksamhet, får möjlighet att istället för att betala oss, betala en slant, valfri sådan, till Operation Smile!

MEN de som lägger in en presentation eller som redan har lagt in en presentation tidigare, (som ju alltså är helt gratis) kan redan här och nu klicka sig in på Operation Smile´s hemsida och skänka en slant till deras verksamhet för dessa utsatta barn.

Det gör ni genom att KLICKA HÄR och ta del av information med mera.

Vi på LoveLaholm.se tackar er på förhand för er gåva till Operation Smile.
( Vi vet inte hur mycket ni skänker eller om ni skänker något alls. Det är det bara ni själva och Operation Smile som vet.)

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet