Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Den här veckan firar Smycket Ur & Guld, 6-års jubileum!

Med massor av fina erbjudanden, nya för var dag! Kom & var med i deras tävling och du kan vinna både presentkort och fina priser. Man bjuder även alla sina kunder och vänner på fruktkolor och chokladtryffel.

Jessica Svensson, butiksägarinnan på Smycket Ur & Guld, har varit med oss på LoveLaholm.se ända sedan vår sajt lanserades den sjätte juni 2014. Nästa sommar firar vi också sex år. Genom åren har vi haft kontakt med Jessica, via våra butiksbesök och varje gång har vi möts av en strålande glad och leende Jessica med medarbetare. Att komma in i Jessica´s butik är som att hälsa på en god vän vars värme och utstrålning gör en glad resten av dagen. Både hon själv och hennes medarbetare är otroligt serviceinriktade, trevliga och vänliga och har stor kompetens och erfarenhet vare sig det gäller klockor eller smycken.

Årets butik 2019
Just nu kan man gå in och rösta fram årets butik och Jessica´s butik är förstås nominerad och är en av de 10 butiker som nu har chans att vinna titeln “Årets butik 2019”! Vi på LoveLaholm har röstat och ger förstås gärna henne vår röst utan minsta tvekan.
Vi är så otroligt glada och tacksamma över att vara en av 10 butiker som nu har chans att vinna årets butik 2019!
Gå gärna in och rösta du med här på https://lokaltidningen.leadfamly.com/aaret-butik-laholm

Se även Smycket Ur & Guld, här på LoveLaholm´s företagskatalog!

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet