Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vill du jobba med sociala medier för ett företag?

Gå en webbutbildning inom social media – Anmäl dig idag till en gratis webinar!

HELA DETTA INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED SOCIAL MEDIA ACADEMY

Bilden ovan; Alexandra Bylund

När jag gick en tvåårig IT-utbildning på 80-talet lärde jag mig noll om sociala medier. Ja, det fanns knappt något man kunde kalla för sociala medier. Inte om man ska jämföra med dagens Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter eller Pintarest.

Så även om man jag har en fin utbildning i kommunikation innebär det inte att jag är redo att ta över sociala medier-arbetet för ett företag eller organisation annan än mitt eget. Hur allt detta skulle kunna användas på sociala medier som jag lärde mig på min utbildning, var något jag fick lära mig själv genom att testa mig fram och läsa massor på nätet. Det har tagit en väldigt lång tid och mycket energi! Mycket tid går åt till att försöka få koll på innehållsproduktion, publiceringsplan och hur tusan man annonserar på bästa sätt. Fortfarande har jag mycket kvar att lära.

Kanske är du i samma sits? Kanske har du en dröm om att få ett jobb där du lyfter fram det företaget du jobbar åt på olika sociala medier?

DÅ HAR JAG ETT SUPERBRA TIPS TILL DIG NU!

GÅ EN UTBILDNING som tar dig från teori till praktik med sociala medier! Alexandra Bylund, driver byrån “Mama Said Media” i Malmö. Hon gör även podden “Vad fan håller jag på med?” Den podden har gett mig mycket stöd och uppmuntran i mitt arbete med mina fyra sajter med kompletterande bloggar och deras marknadsföring på olika sociala medier.

Alexandra berättar att när hon själv tar in nya medarbetare på sitt företag har hon märkt att även fast de har en bra utbildning så tar det lång tid innan de är redo för att helt gå in i en roll som social media manager. Så hon funderade och funderade på hur hon skulle kunna lösa det problemet på ett enkelt och digitalt sätt?

Jo, via “Social media academy” – en webbutbildning som lär dig allt du behöver kunna för att snabbt kunna ta över och jobba med sociala medier i praktiken. Från teori till hur det ser ut på en vanlig dag för en social media manager. Superfin idé ju!

Den här utbildningen passar för dig som:

-vill bli Social media manager

-vill arbeta med ansvar för sociala medier på ett företag eller en byrå

-driver ett eget företag och som vill jobba med dina/ era sociala medier

-är beställare av content och sociala medier på ett företag

DET HÄR FÅR DU LÄRA DIG:

-Projektledning inom sociala medier — contentplanering och produktion

-Kommunikation — vad är det som engagerar och varför?

-Contentskapande — bild, text & video

-Sociala medier — posta, community & interaktion

-Influencer marketing — varumärkesbyggande samarbete med influencers

-Mätning och analys, grundkurs — KPI´er och uppföljning

-Sociala kanaler — Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter

-Algoritmer — Facebook och Instagram

-Strategi — skapa en sociala medier-strategi

-Annonsering, grundkurs — grunderna i hur du skapar annonser på Facebook & Instagram

Alltså perfekt för dig som pluggar kommunikation och vill få relevanta kunskaper så du känner sig redo när det är dags för jobbsök. Eller för dig som vill bli mer konkurrenskraftiga, ta dig an en ny roll eller utveckla ditt eget företag.

ANMÄL DIG TILL ETT GRATIS WEBINAIR
OK, nu känner du dig nyfiken på att höra mer om utbildningen, få ett grymt erbjudande eller bara inspireras i din nuvarande eller framtida roll. Vad gör du då?
JO, du anmäler dig till ett av Alexandras gratis webinar HÄR PÅ DENNA SIDAN

Det finns fyra tider:

VAD ÄR ETT WEBINAR?

Ett webinar är en slags live-sänd online-mini-webbutbildning där deltagarna kan se både Alexandra och innehållet i utbildningen, samtidigt som hon pratar. Webinaret kommer att sändas från Alexandras Facebooksida Alexandra Bylund — och deltagarna som bokat plats kommer att få en länk direkt till webinaret dagen innan.

Vårt webinar heter “Så lyfter du företagets sociala medier till nästa nivå!”
Datumen är: 16 sept – 19:00, 17 sept – 13:00, 22 sept – 19:00, 23 sept – 13:00
Webinaren varar i en timme
Alexandra kommer att ge deltagarna flera användbara tips och kunskaper kring ämnet sociala medier!

Hon kommer bland annat att prata om det här:

-Så skriver man bättre captions
-Planera strategiskt med hjälp av en smart content plan
-Så tar man bättre bilder till sina sociala kanaler
-Förslag på hur man kan göra bättre innehåll
-Så lär man sig att se vad som är ett bra flöde

VAD SKILJER DEN HÄR UTBILDNINGEN FRÅN ANDRA DÅ?

Idén till den här utbildningen kom när Alexandra och hennes kollegor på Mama Said Media – efter att ha anställt många duktiga kommunikatörer genom åren –upptäckte att det tar lång tid att komma in i arbetet även om man har en bra utbildning i ryggen. Det saknas ofta kunskap kring det konkreta hands on-arbetet och det kan ofta ta lång tid innan ens teoretiska kunskaper fungerar i praktiken och det dagliga arbetet. Den här utbildningen omfattar allt.
Det innebär att du, när du gått klart utbildningen och genomfört alla uppgifter, är redo att jobba med sociala medier på ett företag.

PERSONLIG HANDLEDNING!
Dessutom får man personlig handledning vilket gör att det inte är en “vanlig” webbutbildning där man bara sitter ensam bakom en skärm. Många som har gått utbildningen säger att det är ett stort plus att de har bra kontakt med mig genom hela utbildningen, så att de kan få hjälp och stötta.


Du får personlig handledning av Alexandra! 

DIPLOMERING
Man kan köpa till diplomering och får då lämna in sin sociala medier-strategi och contentplan till Alexandra för att hon ska kunna göra en utvärdering och återkomma med feedback. När det är gjort så har hon ett samtal med personen och coachar under 30 min. Efter det får man sitt diplom!

Sök Upplevelser i Sverige

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet