Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Landsbyggaredagen 2020

VAR MED OCH HYLLA DEM SOM BYGGER VÅR LANDSBYGD I HALLAND! Landsbyggaredagen är till för dem som gör Hallands landsbygd levande, alltså drivna entreprenörer och föreningar – Landsbyggare.

Torsdagen den 26 mars, 2020 kl. 16:00–19:00, arrangeras Landsbyggaredagen för andra gången i Halland. Efter förra årets lyckade tillställning ser vi fram emot en lika härlig kväll där vi träffas för att inspireras, nätverka, umgås, äta middag och fira Hallands Landsbyggare tillsammans.

Redan nu kan du vara med och nominera Landsbyggare som du tycker bidrar till ett rikare Halland. Priset Årets Landsbyggare delas ut till dem som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet.

Vi på LoveLaholm.se sitter på landsbygden en halvmil utanför city. Ge gärna en röst på oss! Den sjätte juni, på självaste Nationaldagen, fyller vi sex år. Vad kunde varit bättre än att bli nominerade till ”Landsbyggare”?

Läs mer här https://lluh.se/landsbyggare/

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt,  ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, evenemang, resor och äventyr runt om i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika! Klicka på bannern nedan eller HÄR!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet