Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Var med och hylla dem som bygger vår landsbygd i Halland!

Landsbyggaredagen är till för dem som gör Hallands landsbygd levande, alltså drivna entreprenörer och föreningar – Landsbyggare.

Torsdagen den 26 mars arrangeras Landsbyggaredagen för andra gången i Halland. Efter förra årets lyckade tillställning ser vi fram emot en lika härlig kväll där vi träffas för att inspireras, nätverka, umgås, äta middag och fira Hallands Landsbyggare tillsammans.

Redan nu kan du vara med och nominera Landsbyggare som du tycker bidrar till ett rikare Halland. Priset Årets Landsbyggare delas ut till dem som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet.

Läs mer:
https://lluh.se/landsbyggare/
https://lluh.se/landsbyggare/landsbyggaredagen-2020/

Den 26 mars presenteras vinnarna i fyra kategorier:

Årets Landsbyggare – Entreprenör
Årets Landsbyggare – Entreprenöriell förening
Årets Landsbyggare – Attityd
Årets Landsbyggare – Ung

Mer information om dagen kommer i början av februari så håll utkik!

 

Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Sök Upplevelser i Sverige

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet