Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag är en av de mest uppmärksammade temadagarna i Sverige.

Vad kan väl vara finare än att ge sin käraste ett vackert smycke av silver eller guld? Ett minne för livet helt enkelt. Hos Jessica, på Smycket Ur & Guld, hittar du många vackra smycken. Kika in till henne redan nu så hittar du säkert en present som ger sin ägare/ägarinna mycket glädje genom livet…

Smycket Ur & Guld önskar er alla en Underbar Alla Hjärtans Dag

OM Alla Hjärtans Dag
Dagen har firats i romantikens och kärlekens tecken varje år sedan medeltiden och infaller den 14 februari. Varför firar vi då alla hjärtans dag? På den tiden så skulle pojkar och flickor fundera på vem som skulle bli deras ”Valentin” under minst ett år framöver. Därifrån kommer även namnet Valetines day som det ursprungliga namnet är.

 

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet