Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Bli en del av LoveLaholm!

Nu har du hittat rätt! Med LoveLaholm når du långt och självklart ska du synas med oss! Det är ju nu helt gratis att medverka och du är med så länge du vill! På vår webbplats har alla råd att annonsera! Företag, idrottsföreningar, caféer, restauranger, Dagens Lunch, evenemang, sevärdheter, stuguthyrning, loppisar med mera, alla annonserar gratis på LoveLaholm!

Laholm är en idyllisk plats för barn att växa upp på! Foto, Carl Stridsberg

Några argument för att företagare ska annonsera på LoveLaholm!
LoveLaholm verkar för att lyfta fram och visa upp Laholms fördelar. Att på ett proffsigt och positivt sätt göra alla människor som är intresserade av Laholm, mer kunniga om orten och bättre på att ta till vara alla Laholms mervärden. Som företag finns det många anledningar till att medverka, nedan finns ett urval presenterade. Kom! Anslut företaget och dra nytta av Laholms nya hemsida du också! Laholm är en liten naturskön kommun (cirka 23 500 invånare) med många och stora fördelar. Det faktum att Laholm ligger i mitten, mellan orterna; Malmö, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka och Göteborg med bra vägar, E6, och kommunikationer mellan orterna underlättar och gör Laholm lättillgängligt.

Laholm är en kommun som sjuder av företagsamhet med fötterna i två expansiva regioner, Halland och Öresund. Varje år startar eller etableras mellan 80 och 120 företag i kommunen. Nu finns här drygt 2 900 olika bolag och enskilda firmor. Ryggraden i kommunens näringslivsstruktur är tillverkande små- och medelstora företag inom främst trä-, plast- och verkstadsbranschen, livsmedelsindustri och grafisk produktion. Jord- och skogsbruket är fortfarande markant men tjänstesektorn ökar påtagligt. I Svenskt Näringslivs senaste ranking av företagsklimatet i landets 290 kommuner tillhör Laholm elitklassen med sin femteplats.

Stora välkända turistmål
Det finns flera, några är; Skummeslövstrand/Mellbystrand, som tillsammans skapar Sveriges längsta sandstrand, 12 km lång! Vallåsens Fjällanläggning med möjlighet till utförsåkning på skidor och brädor vintertid, populärt inte minst bland tiotusentals danskar. På sommaren, MTB! Kungsbygget på sommarhalvåret. Med linbana och rodel. Hallandsåsen med sina nationalparker, Osbecksskogarna för att nämna en. Sveriges enda teckningsmuseum . Laholms Stadshotell med sin unika samling av retrorum.

Teckningsmuseetb728
Nordens enda teckningsmuseum. Foto; Carl Stridsberg

Hjörneredssjöarna, konstgjorda sjöar populära för bad, paddling och camping. Här trivs även scouter som har sina nationella läger här. Här finns flera vandringsleder i olika sträckningar. Ja, listan kan förstås göra hur lång som helst.

Duktiga och kompetenta företag
Laholm har gott om kreativa och kompetenta företag inom en rad olika områden. Att Laholm är en liten stad innebär många fördelar. Att bygga upp ett professionellt eller socialt närverk är enkelt, här träffas vi ofta. I näringslivet, i det omfattande föreningslivet eller ute på gator och torg. Det är enkelt att komma i kontakt med såväl företagsledare, politiker och tjänstemän. Offensiva Laholm spelar här en stor roll med sina olika aktiviteter som vänder sig till de lokal företagen. Viljan att stötta och hjälpa varandra är stor och blir allt större.

Offensiva_Laholm_Frukostmot
Frukostmöte för företagare. Arrangör; Offensiva Laholm. Foto; Carl Stridsberg

För LoveLaholm är det enkelt att fånga upp och förmedla positiv information och det är också på det positiva som projektets fokus ligger. Vi på LoveLaholm hoppas ju att våra användare bidrar med innehåll och tipsar om positiva saker och händelser, stora som små.

LoveLaholm.se – En modern hemsida
LoveLaholm är till för alla och tonen är glad, positiv och optimistisk. Flera funktioner utnyttjar externa resurser och utöver att LoveLaholm.se vilar på en modern och teknikvänligt plattform där innehållet anpassas för datorer, mobiltelefoner och surfplattor är informationen av ”säljkaraktär”. Kommunens egna hemsida innehåller i första hand information riktad till kommunens invånare och saknar möjligheter att visa kommersiella aktörers information. Avsändaren är kommunen och därmed har den ett visst innehåll och ett kommunalt uttryck, vilket passar väl där. Båda hemsidorna kompletterar varandra och spelar viktiga roller för Laholm online.

Alltid aktuellt innehåll
Genom att LoveLaholm.se består av både egenproducerat innehåll och importerad information från flertalet källor sker uppdateringar löpande, flera gånger per dag, alla dagar i veckan.  Målet är att vid varje besök skall besökaren finna något nytt att läsa eller titta på.

Hela tiden en pågående utveckling
I takt med att fler företag satsar på att medverka tillsammans med LoveLaholm ökas möjligheterna till samarbeten och nya funktioner med matnyttigt innehåll. Laholm är fantastiskt, men Laholm kan bli ännu bättre och det är min personliga övertygelse att det kan bara ske genom samarbete. Därför välkomnar jag alla som vill medverka. Min bedömning är att Laholm  bara har att vinna på om vi som lever och verkar här samarbetar med varandra. Liten, stor, ung eller gammal, företag, förening eller kommun. Man eller kvinna alla är välkomna. Kontakta mig, Carl Stridsberg, på 070-3622096 eller via vårt kontaktformulär för en förutsättningslös diskussion kring hur vi kan samarbeta och dra nytta av varandra, samtidigt som Laholm vinner på samarbetet.

HUR LÄGGER JAG IN EN ANNONS PÅ LOVELAHOLM?
Här lägger ni in företagsannonser, evenemang, sevärdheter, loppisar (Som evenemang) föreningar och om du driver en restaurang, lägger du in “Dagens lunch” här också. Men då måste du först lägga upp din restaurang som företag..

Vill du ha hjälp? Välkomna att ringa mig
Carl Stridsberg
Mobil; 0703622096
carl.stridsberg at gmail.com

Bilder, format
Bäst blir bilder som är i liggande format, 728 px eller större. Vill ni jag ska skriva något om er på vår blogg (Lovelaholm) behöver jag låna en bild ni tagit som är i liggande format, 900 px eller större.

Kartan
För att er karta ska bli bra blir det bäst om man även lägger in koordinaterna.

De får du reda på så här:

1. Surfa in på https://www.google.se/maps/
2. Skriv in din fullständiga adress i sökfältet. Gatuadress, postkod och postort som ex: “Stortorget 13, 31230 Laholm”.
3. Tryck på sökknappen ( Vitt Förstoringsglas på blå bakgrund)
4. Då dyker det upp en röd kartikon. Klicka på den med höger musknapp och välj; “Vad finns här”?
5. Längst upp till vänster ser du nu;
Stortorget 13
312 30 Laholm
56.512785, 13.043107

6. Skriv in 56.512785 till höger i rutan där det står; “Kordinater – Latitud”.
7. Skriv in 13.043107 till höger i rutan där det står; “Kordinater – Longitud”.
8. När du sedan fortsätter att fylla i dina uppgifter och skickar iväg annonsen kommer din kartposition att vara perfekt.

Tipsa oss på LoveLaholm.se
Tipsa oss på LoveLaholm.se om någon rolig händelse, nyhet eller annat du vill att fler laholmare ska få veta!
Ring Carl, på mobilen 0703622096

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet