Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Internationella Barncancerdagen och Spin Of Hope 2020

Den 15 februari är det internationella barncancerdagen. Då uppmärksammas barn med cancer världen över. I Sverige tänder vi ljus varje år den 15 februari för alla barn som någon gång drabbats av cancer och för att sätta ljuset på barncancerfrågan.

Lördagen 21 mars 2020 kl. 07:00–19:00, är det dags för årets Spin Of Hope. Kom med och cykla för livet och stötta barncancerfonden! Ta med kompisgänget eller dra igång med jobbarkompisarna! Kom igen, inga barn ska dö i cancer! Utmana dig själv, kollegorna eller varför inte familjen eller kompisgänget.  Vi finns på plats från 07-19. Hur många timmar vill ni cykla?

Värdar är Team Rynkeby, God Morgon Halland och ICA Maxi (Flygstaden)

Adressen är;
ICA Maxi (Flygstaden) Karlsrovägen 81, 30241 Halmstad

Anmäler er gör ni HÄR!

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Annons

Hoppa till verktygsfältet