Laddar

11
feb

  • 11 februari, 2020

Sociala medier har blivit en del av livet!

Foto/Källa; Gerd Altmann/Pixabay

Nina blev lite förvånad över hur många människor som är där men bara läser mina och andras inlägg och inte skriver något själv. Hon visste att det var en del, men nu blev det väldigt tydligt. Jag har själv märkt detta många gånger då man ju ser att några ju klickat på ”Gilla när man lagt in ett inlägg men kikar man på deras profil ser man att de aldrig kommenterat eller skrivit något själva. Ofta har jag undrat varför. Det verkar som att många helst vill vara tysta observatörer och i och med de gillat det man skrivit så har man ju tänkt att de håller med om ens inlägg och sedan inte haft så mycket mer att orda om det vidare. Så kan det säkert vara ofta. Det är i vart fall intressant att ta del av Nina´s synpunkter.

Nina skriver vidare;

-”Som beteendevetare har jag alltid varit intresserad av hur människor kommunicerar och beter sig, både utanför och på sociala medier, så detta var inget undantag. Varför väljer så många att delta på sociala medier, utan att på riktigt delta? Kan det handla om självkänsla eller att man känner att sin egen åsikt inte räknas? Eller handlar det om att de inte vill lägga den tiden det krävs för att hålla dialoger aktiva.”

Läs mer här vad Nina skriver om detta, inne på webbplatsen, Starta & Driva Företag

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.