Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

LoveLaholm kommer att moderniseras lite så småningom

LoveLaholm.se kommer så småningom att “moderniseras” lite. Det sker steg för steg. Vår karta vi haft på startsidan har orsakat lite strul, bland annat lång laddningstid. Så den kommer vi att flytta på eller förändra.

Mattias, min gode vän och WordPress-expert kommer att koda och programmera allteftersom då han har andra uppdrag samtidigt. Så sajten kommer kanske att vara lite buggig från och till som det blir ibland när man förändrar något. Men han löser det alltid.

Istället för där kartan låg, på startsidan, kommer jag nu att lägga in lite bilder jag själv tagit från Laholm. Men vill någon hjälpa mig och medverka med någon fin bild över Laholm så är ni välkomna att kontakta mig. Bildformatet måste vara 1920 x 720 px och ni måste förstås själv ha tagit bilden. Under åren har jag tagit hundratals bilder av Laholm, Mellbystrand och Knäred. Någon enstaka bild från Killhult och deras countryvecka kommer också att dyka upp.

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet