Laddar

18
mar

  • 18 mars, 2020

Nu startar Bestridfakturan.se en helt ny tjänst

Nu startar Bestridfakturan.se en helt ny tjänst som vänder sig till privatpersoner, företag, kommuner och statliga myndigheter.

Det var våren 2019 som affärsidén tog sin form och idag är vår tjänst en succé bland ovan kunder. Vi kan idag ombesörja att ta alla felaktiga fakturor för ett företag då det tar mycket tid i anspråk eller så tar vi enstaka fakturor det är helt upp till våra kunders behov säger Christian Bogensberger VD och grundare på Bestridfakturan.se.

Idag har vi mestadels privatpersoner som kunder men vi får in både kommuner och privatföretag som blir nyfikna på vår unika tjänst. Alla är överens om att det är en kostnadseffektiv tjänst.

Christian driver företaget tillsammans med Mikael Grönlund som också har en gedigen historik inom att bedriva företag. Christian har en bakgrund inom affärsjuridik som i detta hänseende är en god grund till affärsidén och dess utformning.

Enkelt beskrivet så fyller man som kund i ett formulär med en fullmakt på vår hemsida och därefter bifogar man fakturan man vill att vi ska bestrida. Lite beroende på belastning ska vi ha påbörjat bestridandet inom 2 arbetsdagar vilket vi i nuläget inte har några problem med att hålla säger Christian.

Vår tjänst är helt digital och tar mindre än 2 min för vår kund sen är vi igång med bestridandet.

I jämförelse med att gå till en jurist så är vår tjänst väldigt kostnadseffektiv och snabb. Vi brukar i snitt vinna 9/10 fall och då dras fakturakravet tillbaka och vår kund slipper betala den felaktiga fakturan. Vår kostnad är låga 199:- för att kunden ska slippa den egna handläggningen och bekymmer om man utformar bestridandet felaktigt eller inte förklarar Christian.

Vi ser att vår tjänst ligger helt rätt i tiden och att flödet ökar för varje dag. Idag har vi ändå en god konjunktur men vi ser vissa orostecken på att vi går mot en minskad konsumtion och sämre tider vilket kommer leda till mer jobb för oss och även att vi måste utöka vårt kontor med fler personal.

För mer info hänvisas till företagets hemsida https://bestridfakturan.se/

Har du fått en felaktig faktura? Ingen fara, vi hjälper dig att bestrida den.

Bestrid fakturan är ett bolag som hjälper till med att utforma rätta bestridanden som följer de riktlinjer som finns. Vi som arbetar med bolaget har själva drivit egna företag i många år och har kunskap i att bestrida felaktiga fakturor. Självklart jobbar vi enligt GDPR och med stor sekretess.

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.