Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Tillsammans för Halland

För dig som är företagare i Halland och som möter stora utmaningar på grund av Corona finns nu ett stöd, samlat under namnet ”Tillsammans för Halland”. Fokus ligger på rådgivning, affärsutveckling och finansiering. 

Bilden; Varför inte servera måltider utomhus? Foto av Kristine Lejniece från Pixabay

För dig som jobbar inom besöksnäring

Just nu befinner vi oss i en situation som ingen av oss kunde förutse. Det är ett speciellt läge som innebär stora utmaningar för hela näringslivet i allmänhet och besöksnäringen i synnerhet. Samtidigt finns ljusglimtar och möjligheter. Vi vet att många av er kämpar och vi gör vårt allra bästa för att hjälpa till och stötta nu när det är extra tufft.

Läs mer på tillsammansforhalland.se

 

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet