Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vårens och sommarens program på Kvarnen Kornhult!

På Kvarnen har man under sommaren möjlighet att delta i deras många roliga aktiviteter. I den gamla kvarnbyggnaden öppnar de varje sommar dörrarna till sin restaurang och café, där det dessutom kommer vara livemusik, workshopar för barn och vuxna, butik, loppis och galleri.

Allt detta mitt i den vackra svenska naturen. Som om det inte var nog med detta har man också bed and breakfast öppet för bokningar året runt!

Adress
Kornhultsvägen 24
312 53 Hishult

Kontakt
+46 (0)73-500 35 91

Hemsida
Facebook

 

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet