Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vi älskar Laholm – We love local!

I ett slag förändrades livet som vi kände det. Vår förutsägbara, trygga och kanske lite tråkiga vardag blev plötsligt mörkare när den fylldes av rapporter om coronavirusets spridning över världen. Men tillsammans kan vi förändra allt!

Varje dag läser vi på LoveLaholm om företagare som brinner för kvalitet, service och värdskap. En av alla dessa små företagare är till exempel Jessica och hennes medarbetare i butiken ”Smyckets Ur & Guld”. Varje dag möter vi invånare som, liksom vi, älskar Laholm. Denna kampanj är för oss alla. Med hashtaggen #lovelaholm visar vi tillsammans vårt stöd för den underbara plats som vi kallar hem, arbete, trygghet och gemenskap.

Handla inte i panik – handla lokalt
Budskapet är enkelt: Följ självklart myndigheternas råd men lev ditt liv så långt som möjligt som vanligt. Visa hänsyn och ta hand om din nästa. Handla inte i panik. Handla lokalt.
Hjälp andra att tänka och göra som du. Lägg upp ditt inköp, hotellbokning, lunch, utbildningsinsats, mm på sociala medier och sprid budskapet med hashtaggen #lovelaholm för att visa ditt stöd för vårt lokala näringsliv och kommun. Dina insatser skapar framtidstro hos dina medmänniskor och i hårt drabbade branscher.

DU SOM FÖRETAGARE
De allra mest framgångsrika företagen är de som planerar långsiktigt. Fortsätt därför marknadsföra dina produkter och tjänster, vidareutveckla din personal. Boka in kommande utbildningsinstanser och konferenser, beställ profilmaterial. Samla din personal en extra gång i månaden och bjud på lunch du hämtat eller fått levererad från din lokal favoritrestaurang.
Kanske kan du även samla gänget till en After Work efter jobbet?

VI SOM LAHOLMARE MÅSTE SKYDDA VÅRA ÄLDRE!
Lev ditt liv så långt som möjligt som vanligt. Tänk en extra gång på din omgivning. Behöver en äldre granne lite hjälp? Köp hem de varor du behöver men hamstra inte! Gör något kul, boka en klippning, gör ett spabesök, ta en go fika, gå på restaurang, boka en hotellweekend, ge dig ut i naturen, planera sommarens hemester eller unna dig några snygga nya vårkläder..

Om det finns en plats på Jorden där vi klarar av denna typen av utmaningar så är det i Laholm.
Dina insatser skapar framtidstro hos dina medmänniskor och hårt drabbade branscher. Hjälpa andra att tänka och göra som du. Lägg upp ditt inköp, hotellbokning, lunch, ditt spabesök med mera på sociala medier och sprid budskapet med hashtaggen #lovelaholm för att visa ditt stöd för vårt lokala näringsliv och vår fina lilla kommun.

Vännerna på LoveLaholm – We love local!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet