Laddar

20
maj

  • 20 maj, 2020

Snart dags för Smaka på Kattegattleden

Med start helgen 30-31 maj kan du börja uppleva mat- och cykelfesten ”Smaka på Kattegattleden”.

Ta chansen att upptäcka nya smaker, stötta lokala matproducenter och hitta nya cykelvägar i din hemkommun! Smaka på Kattegattleden arrangeras i både Halland och Skåne utmed leden, men följ Folkhälsomyndighetens råd och välj en runda i dina hemtrakter.
Läs mer och boka din biljett på; https://www.smakapakattegattleden.se/

Information om Corona/Covid-19.
Smaka på Kattegattleden är inte ett stort evenemang utan flera små cykelrundor som arrangeras av olika aktörer. Vi uppmanar dig att vända dig till respektive cykelrunda för att få aktuell information. Gemensamt för alla rundor är att alla gör sitt yttersta för att rundorna ska vara säkra, och att alla självklart följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

För dig som ska cykla är det naturligtvis också viktigt att följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Res exempelvis inte i onödan – välj en cykelrunda i dina hemtrakter och upptäck nya vägar och nya smaker.


Foto/Källa; Destination Falkenberg

Mer information om Smaka på Kattegattleden: www.smakapakattegattleden.se
Läs mer om Kattegattleden: www.kattegattleden.se

Kattegattleden är den första nationella cykelleden i Sverige. 395 km lång sträcker den sig utmed kusten från Helsingborg och Göteborg, hela vägen genom Halland. Den invigdes 6 juni 2015 och tilldelades 2 mars 2018 utmärkelsen ”Årets cykelled i Europa”. Kattegattleden drivs i samarbete med kommunerna längs leden, Trafikverket samt Region Skåne/Tourism in Skåne och Region Halland. Ledhuvudman är Region Halland.

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.