Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Händer i Laholm med omnejd – Nu på Facebook också!

Nu har vi på LoveLaholm, just startat upp en Facebook-grupp som heter; “Händer i Laholm med omnejd” så att alla som vill tipsa om bra saker som händer i vår lilla kommun, även om det nu är Coronatider, ska få en möjlighet till det. Så välkomna in och lägg upp tips på evenemang, sevärdheter, vandringar ni vill göra med någon, bara det följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer! 

Bilden ovan; Naturreservatet Karsefors & Forsasöndagen. Foto; Carl Stridsberg

Andra söndagen i augusti är det folkvandring till Karsefors. Då firas Forsadagen med att luckorna öppnas, och vattnet störtar med kraftigt dån ned i Lagans gamla strömfåra. Övriga tider på året är det nog dammbyggnaden som imponerar mest.

NY FACEBOOK-GRUPP – HÄNDER I LAHOLM MED OMNEJD

En lokal webbplats, Laholms egen guide med hjärta för bygden, som vill visa på det bästa med Laholm och sprider tillsammans med andra information om vad för kul som händer i vår mysiga lilla småstad. Som gör att du lätt hittar Dagens lunch, olika sevärdheter, föreningar och företag som erbjuder sina tjänster med mera, som LoveLaholm.se, är bra på sitt sätt. Men om man själv vill vara mer aktiv och dela med sig av något, vad det nu månne vara, ja, då kan det vara bra att ha en Facebookgrupp att vända sig till.
Gruppen heter alltså; Vad händer i Laholm!

 

 

 

BESÖK LOVELAHOLM´ SYSTERSAJTER
Besök gärna vår systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter på våra, ständigt växande hemsidor. Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn ovan. Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet