Laddar

22
jun

  • 22 juni, 2020

Hitta enkelt ut i naturen – nu lanseras Hallands digitala friluftsguide!

Foto/Källa; Kristofer Björkman, Outdoormap.com

Och det tar inte slut vid kommungränsen – tack vare ett nära samarbete mellan Kungsbacka, Varbergs, Hylte, Halmstads och Laholms kommuner samt Länsstyrelsen hittar användaren kommunernas digitala friluftsguider på en och samma plattform – Naturkartan. (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster) Denna samverkan möjliggörs tack vare ett bidrag från LONA – den lokala naturvårdssatsningen – för det tvååriga projektet. Under denna tid kommer friluftsguiderna att successivt fyllas på med mer och mer friluftsanordningar av alla slag.

Det finns hur mycket upplevelser som helst i Laholm och med hjälp av Naturkartan kan alla hitta nya smultronställen att upptäcka. Utforska vandrings- och cykelleder, se var du kan ta ett svalkande dopp och hitta ut till Laholms alla naturområden. Det här praktiska hjälpmedlet kommer att vara till stor glädje för både invånare och besökare!

Laholms kommuns digitala friluftsguide! (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster) Naturkartans finns även att ladda ner som app för fler funktioner

Välkommen ut i den halländska naturen!

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.