Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Jobba hemma utan att svettas

Oavsett om du jobbar hemma eller är ledig i sommar så vet du att det där riktigt heta dagarna och nätterna kommer.

Detta är en annons för Hemmy.se i samarbete med LoveLaholm!

Gör dig redo för sommaren med en AC eller fläkt för sovrum och kontor. Just nu har Hemmy alla produkter du behöver i lager för snabb leverans.

En luftkylare kyler du luften genom avdunstning av vatten som finns i en tank. Den fungerar väl för de flesta behov, men under en rejäl värmebölja är det en ordentlig luftkonditionering som gäller. Den suger in luften och kyler med en värmeväxlare. Den överflödiga varmluften släpps ut utomhus genom ett fönster eller ventilationslucka.

En luftkonditionering skapar ett bättre inomhusklimat och renar dessutom upp inomhusluften genom att filtrera bort luftburna partiklar som kvalster, pollen och damm.

Energieffektivitet

En luftkonditionering som kräver mycket el kan göra nedkylningen onödigt dyr. Ifall du vill hålla kostnaderna så låga som möjligt ska du leta efter en modell med bra energiklass från A till A+++.

Design

En stor och klumpig luftkonditionering gör inte din interiör några tjänster. Det kan dock undvikas enkelt igenom att rikta in sig på en luftkonditionering som utrustats med vissa beskyddande egenskaper, hjul är till exempel en enkel men effektiv lösning för att slippa märken i parketten, de förenklar även förflyttning. Via ett fönsterkitt kan den varma luften ledas ut igenom närmaste fönster.

Funktioner

Det finns många olika finesser anläggningarna kan utrustas med som underlättar olika delar i användandet. En timerinställning är exempelvis fantastiskt för att på ett enkelt sätt kunna reglera tid och temperatur. En luftkonditionering med sleep-funktion möjliggör flexibelt användande på natten. Avfuktningsfunktion är en annan bra finess.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet