Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Sjätte juni 2020 – Sveriges Nationaldag

LoveLaholm.se fyller sex år den sjätte juni! Eftersom LoveLaholm.se lanserades den sjätte juni 2014 fyller vi ju sex år nu den sjätte juni 2020. Firandet som var tänkt att ha kom ju av sig på grund av coronaviruset och sjukdomen covin-19… likt så många andras.

Bild av Jill Wellington från Pixabay
info
OM SVERIGES NATIONALDAG
Jag hade hoppas kunna fira LoveLaholm´s sjätte år med att dela ut ballonger till barnen som kom till Stadsparken, blå och gula förstås, det är ju den Svenska Nationaldagen! Men det får bli nästa år istället. Vår Svenska Nationaldag är ju härlig dag som vi firar i samförstånd och för att Sverige är ett demokratiskt land med fred, frihet och respekt för mänskliga rättigheter, oavsett religion eller ursprung. Sveriges nationaldag är dagen då vi hälsar nya medborgare välkomna och hyllar Sverige som en fri nation med fritt statsskick. Det var därför som jag beslöt mig för att lansera LoveLaholm.se samma dag, lite symboliskt för vad denna egen lilla sajt vill stå för. Ingen Corona i Världen kan hindra oss från att fira vårt land och vår flagga om än inte som vi brukar!
info
Bild av Jill Wellington från Pixabay
info
DEN PERFEKTA DAGEN
“Sveriges Nationaldag den 6 juni är sedan 2005 en nationell helgdag, en dag då de flesta av oss är lediga. Det finns en tanke med det – vi ska helt enkelt ha tid att fira, koppla av och glädjas.
Det finns naturligtvis inga regler för hur Nationaldagen ska firas – var och en gör som den vill. Men bara dagen i sig, den 6:e juni, är en perfekt dag att fira vårt land och oss själva – i brytningstiden mellan vår och sommar när Sverige kläs i sommarskrud och för många av oss är som vackrast.”
Källa citat; Nationaldagen
Den sjätte juni firar vi också Hans Majestät Konungen Carl XVI Gustaf´s namnsdag samt även Svenska Flaggans Dag
info

OM LOVELAHOLM
Jag, Carl Stridsberg, ägare och grundare till LoveLaholm.se har skapat LoveLaholm med mycket kärlek. Av kärlek till vår mysiga lilla stad, av kärlek till alla de trevliga medborgare som valt att bo och leva här och av kärlek till alla de underbara naturtillgångar vi har i form av skogarna, sjöarna, Lagan och havet. Av kärlek till alla fantastiska konstverk som finns i staden och allt man kan uppleva här i vår lilla stad med omnejd, för turister och andra som besöker oss. Och av kärlek till alla företag i kommunen, inte bara de som är verksamma inom turismen. Under de här snart sex åren LoveLaholm funnits har jag mötts med öppna famnar och fått mycket varm respons. Men det har förstås också funnits de som inte sett min privata satsning med blida ögon utan helst sett att jag försvann från cyberrymden. Som de säger; Man kan inte bli älskad av alla.

Till alla er som gillat LoveLaholm.se under åren och som uppskattat mitt arbete och min webbplats;

Tusen tack till er alla! 
Carl Stridsberg
info

info

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet