Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Surfcaféet Aktivitetscenter i Mellbystrand!

I år håller Surfcaféet Aktivitetscenter till i en Container på Stranden nedanför Strandlyckan i Mellbystrand. Vi kommer ha öppet från juni och hela augusti med de anpassningar som behövs för rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Här kommer du kunna köpa glass och lemonad i bästa kvalitet. Vi samarbetar med Los Pistoleros och Solsken. Kaffe från Slöinge kafferosteri förstås. Vi kommer även ha After beach vid fint väder där vi bland annat säljer Poke Bowls och öl från våra lokala bryggerier Wessingekälla och Skelderwiken. En extraordinär levande scen kommer vi står för även i år där bokade uppträdanden blandas med spontana jam och musikaliska möten av högsta klass.

Här kan du gå på surfcaféets teaterskola med massvis av spännande aktiviteter. Hos oss kan du hyra Stand Up Paddel Boards (SUP), Surfkajaker, Beachtennis, Strandgolf och Blokart. Gå vindsurfing-, SUP- och hydrofoil kurs. Paddla SUP i Lagan, boka ribbåts tur till Hallands väderö mm. Du kan också gå på yoga klasser med Yogawaversweden, skapa en egen japansk skål i lera med Art Van. Hela sommaren kommer det ske pop-up aktiviteter så håll utkik på sociala medier.

Vid frågor ring Kristina, strandteatern.se 0738967578.

Ariel och Kristina drivet Surfcaféet genom Strandteatern i samarbete med Dovision, Tobbes Event, Yogawavesweden, Art Van, Studiefrämjandet, Beachklubb Surfförening i Mellbystrand och Laholms kommun.

Life is better when you surf!

OBS! Se även Evenemang – Finns karta där!

 

 

ANNONS

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet