Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

LoveLaholm – Laholms egen guide med hjärta för bygden!

Välkommen till Laholm, södra Hallands lilla pärla vid havet, den lilla staden med de många konstverken! Se även den mysiga kortfilmen om Laholm!

Bilden ovan; Konstrundsvandring i Laholm i konstnären Kirke Ralp´s minne. Foto; Carl Stridsberg

Här i Laholm med omnejd samsas natursköna upplevelser som allt från laxfiske i Lagan, bokskogen på Hallandsåsen, till de små sjöarna vid Hjörnered, med fartfyllda äventyr som mountainbike och skidåkning på Vallåsen, storartad konst och gedigen kulturhistoria. Här finns milsvida cykelleder, branta skidbackar, Hallands äldsta stadskärna, Gamleby, och Sveriges längsta sandstrand, 12 km lång!


Mellbystrand. Foto; Carl Stridsberg

I Laholm finns något att återvända till, året om.

Vi är LoveLaholm.se – en liten lokal guide som hjälper dig att hitta till det bästa i och omkring Laholm. Till små guldkorn och hemliga favoriter. Vi vill få fler att upptäcka det många av oss redan märkt – att det är något speciellt med södra Halland. Vi har en natur som alltid är nära – en unik kombination av både hav och skog.  Att semestra i Laholm med omnejd är lika härligt som att leva här, och vi vill att fler ska komma hit och få uppleva stränderna, surfa på vågorna, cykla på vägarna, campa på familjevänliga campingar, vandra i skogarna på slingrande skogsstigar eller ströva omkring i staden och besöka alla små mysiga butiker. Dessutom sträcker sig prisbelönta Kattegattleden längs hela Hallandskusten.

Kom hit och upplev kontrasterna av lugn och energi. Av avkoppling och adrenalin. Av allt det där som är så bra med Laholm. Laholm är Hallands äldsta stad med en gammal historisk stadskärna. Historien gör sig också påmind runt om i bygden. Avtrycken om krigiska uppgörelser mellan svenskar och danskar är många. Det mest kända av dem är Minnesstenen i Knäred med freden 1613.

TIPSA OSS PÅ LOVELAHOLM
Men, kära besökare, vi behöver er hjälp med tips på Evenemang med mera. Vi ser gärna att fler företag hittar oss också. Att medverka på vår sajt är ju helt gratis. Gäller även företag!
Så tipsa oss gärna här!

EVENEMANG PÅ LOVELAHOLM
Vi kommer att visa nya evenemang som inlägg på vår blogg också samt i Evenemangskalendern. Vi har efter kontakt med VisitLaholm.se nekats att få tillträde till deras evenemangskalender vilket ju är synd då det hade gynnat våra besökare. Vi har ju samma mål, att främja turismen inom kommunen, hjälpa företag att synas och ge bra service till våra medborgare …

Laholm – En skimrande pärla!
Laholm är som en skimrande pärla, en pittoresk liten stad med slingrande gränder där små konstverk dyker upp här och där. Här finns många små, mysiga vackra hus och ibland glimtar Lagan till mellan huskropparna i gränderna. Att vandra runt i den väl bevarade innerstadskärnan, som är i klass med Visby, Vadsten och Ystad är en fin upplevelse, värd att varmt rekommendera!

Vad är LoveLaholm.se?
Vi är en oberoende lokal och privat portal som bevakar evenemang, nöje och större händelser i Laholm. Vi har levt och bott i Laholm största delen av våra liv. Därmed känner vi starkt för vår lilla mysiga stad och omgivningarna här. Vi är också lätta att nå för de företag som vill kontakta oss.

Vad erbjuder vi?
Genom att samla alla aktiviteter, evenemang, sevärdheter, föreningar och företag i vår kommun på en portal, kan medborgare och turister lättare hitta just den restaurang eller aktivitet de söker. Till företag erbjuder vi en smidig och helt kostnadsfri lösning  till att synas online. Därutöver erbjuder vi annan form av marknadsföring i form av väl synliga banners till en billig peng. För restaurangerna i staden erbjuder vi vår mobilvänliga tjänst, “Dagens lunch“.

Varför välja oss?
Vi jobbar kontinuerligt med att öka synligheten för företag. Vi finns alltid tillgänglig för er vid eventuella frågor och support. Vi är ett litet lokalt företag med hjärta för bygden! Ingen annan än vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. LoveLaholm.se är vårt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre.

Varför annonsera hos oss?
Det är viktigt att synas. På LoveLaholm.se sticker du ut ur bruset. Vi ger dig en fantastisk möjlighet att HELT GRATIS exponera ditt turistföretag eller besöksmål. Du lägger in din presentation via ett formulär som är mycket enkel att hantera. LoveLaholm.se innehåller många sökbara besöksmål. Dagligen utförs 100-tals sökningar och våra annonsörer görs synliga först och överst i de resultat som presenteras för besökaren. Våra sidor fungerar på alla surfprylar – smartphone, surfplatta eller dator! Sidorna känner av vilken enhet som ansluter och presenterar informationen på bästa sätt för just den skärmstorleken. Det kallas responsiv design.

Facebook
Vi är aktiva på Facebook och försöker gynna våra kunder genom att publicera länkar eller nyheter till alla “Gillare”. Gå gärna in och “Gilla” oss du också. På så sätt får du en bra uppfattning om våra aktiviteter.

Twitter
Även här är vi aktiva genom att twittra om nyheter och andra intressanta händelser inom svensk turism. Vi brukar regelbundet twittra när vi publicerar nya blogginlägg. Följ oss gärna på Twitter så följer vi er.

Vision?
Medverka till att göra Laholm till en attraktiv stad att leva, bo i och besöka.


BESÖK VÅRA SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet