Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Roliga saker att hitta på under sommaren i Laholm!

Sommaren är här och solen tittar fram bakom molnen! Det finns mycket roligt att göra under de varmare månaderna och idag tänkte vi ta upp några härliga saker du kan hitta på i Laholm, eller andra delar av Sverige också för den delen!

Foto; Carl Stridsberg

Njut av solen
Solen är inte framme så mycket under året, därför är det smart att uppskatta den så mycket som möjligt. Varför inte sätta dig utomhus och njut av solstrålarna som värmer upp din hud? Förutom vitamin D utger solen en rad hälsofördelar och studier har visat att minst 30 minuter solljus varje dag har en stor påverkan på vårt generella välmående. Ut och njut!

Dagsutflykt till stranden
Laholms sandstrand, med Mellbystrand och Skummeslövsstrand, är den längsta i Sverige och den bästa, iallafall i våra ögon! Packa ned en picknick, en bra bok och handduken i väskan och dra iväg för en härlig dag på stranden. Här brukar det dessutom hända mycket under dagen, så se till att hitta den bästa platsen! En god glass, en intressant bok och solen som strålar på en, sitter verkligen inte fel. Det finns också flera aktiviteter längst stranden man kan testa, som SUP.

Mys till det hemma
Ibland är det faktiskt skönt att bara stanna hemma också. Det kanske är lite regnigt ute, eller så är energinivån inte på topp. Att mysa till det hemma med en god middag och en bra film på TV:n slår inte heller fel. Tröttnat på film? Varför inte gå och och plocka lite fräscha bär, som du kan använda för att baka en god paj och bjud sedan vänner eller familj på fika? Det finns mycket roligt man kan hitta på utan att man behöver lämna hemmet.

Hitta ett volontärarbete
Att hjälpa till med ett volontärarbete känns inte bara bra, men det hjälper faktiskt samhället. Det finns massvis med organisationer som gladeligen tar emot volontärarbetare, oavsett om det handlar om arbeten i Laholm eller andra delar i landet – eller kanske utomlands? Med ett enkelt Internetsök kan du snabbt hitta lediga volontärarbeten. Städa upp på stranden eller ta hand om hemlösa djur, eller varför inte hjälpa barn lära sig engelska? Det finns absolut något för alla


BESÖK VÅRA SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet