Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Det går mot höst – ny entrébild på LoveLaholm

Även om man SMHI lovar mellan 20-25 grader varmt i vecka 38 här i Laholm så är ändå den vackra hösten på väg till oss. Trädens blad gulnar eller skiftar i andra fina färger och Moder Natur tar på sig sin höstdräkt.

Med det betyder också att vi måste byta ut vår soliga, härliga och sköna strandbild mot en mer höstlig. För vi försöker följa våra årstider så långt det går. Det är ju något speciellt med årstiderna, något som sitter i generna hos Nordens befolkning. Faktum är att jag personligen inte skulle vilja vara utan dem. Och det är nog många med mig som tycker att varje årstid har sin tjusning även om mina favoriter är våren och hösten. Somrarna börjar enligt mitt sätt att se det bli lite för varma för en infödd Nordbo. När det börjar bli Afrikatemperaturer på nära 40 grader då vill jag helst flytta in i frysboxen. 20-25 grader, där är den perfekta tempen, då är det precis och alldeles ”lagom”.


Till nästa sommar kommer ni att få se vår strandbild igen. Foto; Carl Stridsberg

Sedan är det lite spännande att se vad varje årstid kommer att föra med sig. Blir det någon ”riktig vinter” i år till exempel? Med en halv meter snö där man tar till Vallåsen för att hejdlöst slänga sig utför den värsta branten på sina skidor som nästan möglat där på vinden? Förhoppningsvis. För en vinter utan snö är som kaffe utan grädde eller kärlek utan kyssar. Och blir nästa vår lite längre, lite ljuvligare? Den här våren liksom förra var så kort, mer likt en försommar utan vår.. Och, hur går det med Pandemin? Det ser ut som vi får leva med detta ok året ut och säkert nästa också även om det kanske går mot ljusare tider för oss i Sverige tack vare att vi Svenskar varit så duktiga på att eget ansvar och följa de kloka riktlinjer som Tegnell & Co, alltså Folkhälsomyndigheten gett order om.

I vilket fall fortsätter vi på LoveLaholm att förmedla så mycket om Laholm med omnejd som vi orkar och har tid med. Är det något du skulle vilja tipsa om så bara hojta! Antingen kan du skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär eller gå in på vår sida på Facebook här och tipsa oss.

Take Care
Team LoveLaholm

 

BESÖK VÅRA SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet