Laddar

23
nov

  • 23 november, 2020

A day in Halland – nu uppdaterad för senhösten!

Foto; Alexander Hall

”Naturupplevelser har fått ett rejält uppsving och känns särskilt trygga och säkra när vi nu har fått hårdare restriktioner”, säger Lisa Söderholm, strateg och kommunikatör på Visit Halland. ”Vi har därför fyllt A day in Halland med tips för att Uppleva naturen, Vandra, Ha picknick, Kallbada med mera.”

”Att årets julklapp dessutom är ett klassiskt stormkök är ytterligare ett bevis för att vi människor längtar ut i naturen”, fortsättare Lisa. Och därför känns det extra bra att vi nu uppdaterat A day in Halland med sådana tips”.

I somras gällde det att förmå invånare och besökare i Halland att inte åka till de populäraste stränderna. Nu går uppmaningen i motsatt riktning. Besök gärna de halländska stränderna under hösten och vintern, förutsatt att du följer de rekommendationer och restriktioner som finns. Njut av den fria horisonten och doften av hav under en promenad, ta med en picknickkorg och varma filtar för en mysig fikastund. Och, varför inte packa ner badkläder och handduk om du vill få energin att flöda av ett kallbad. Stränderna är väl värda att besöka året om.

Förutom stränder är appen fylld med tips på naturupplevelser i naturreservat och skogar.

Ladda ner appen – eller starta om den, om du redan laddat ner den – för en mängd tips på hur du kan upptäcka mer av naturen i Halland.

Här laddar du ner appen: (Öppnas i ett nytt fönster)
A day in Halland

OM Appen A day in Halland
Appen A day in Halland har utvecklats av Visit Halland  (Länken öppnas i ett nytt fönster) i samarbete med de halländska kommunerna. Väldigt många besökare och invånare i Halland utnyttjade i somras tipsen i A day in Halland för att uppleva mer av Halland. Genom appen fick också de halländska kommunerna möjlighet att gå ut med varningar angående trängsel på stränder och andra populära platser. Likaså blev A day in Halland en kanal att nå ut med information för regionens smittskyddsläkare.

Visit Halland är Region Hallands besöksnäringsavdelning och vi vill få fler att upptäcka det många av oss redan märkt – att det är något speciellt med Halland. För att lyckas få fler människor att uppleva allt det fina i Halland samverkar vi med både destinationerna och företagen i Halland. 

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.