Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Projektet Lev din dröm!

Laholms kommun vill att fler ska få leva sin dröm och känna arbetsro på landsbygden i Laholms kommun. Därför har de skapat projektet; “Lev din dröm”, ett jättefint initiativ av kommunen tycker vi på LoveLaholm och följer gärna det.

Foto/Källa; Gundula Vogel, Pixabay  (Huset på bilden har inget med artikeln att göra)

Innehållsansvarig för sidan “Lev din dröm” på Laholms kommuns hemsida, är Reino Jacobsson som är enhetschef för medborgar- och kontorsservice samt landsbygdsutvecklare på Laholms kommun.

Obebodda hus får nytt liv
Många lever sin dröm på landsbygden i Laholms kommun. Flera av dem arbetar och driver sina företag, helt eller delvis, hemifrån. För att inspirera fastighetsägare till obebodda hus och personer som är intresserade av att flytta ut på landet, vill vi dela med oss av några filmer från personer som lever sin dröm på Laholms landsbygd.

Projektet Lev din dröm
Konceptet ”Lev din dröm” fokuserar på att marknadsföra landsbygden och ta till vara på obebodda hus. Ett initiativ som från början kommer från Örnsköldsvik, men som utvecklats av Falkenbergs kommun och fått mycket medial uppmärksamhet. Sedan har även Hylte kommun anammat konceptet och haft stor framgång.

Även Laholms kommun gör en riktad insats att få nytt liv och innehåll i obebodda hus, om än i något mindre skala än projekten i Falkenberg och Hylte.

Den viktigaste aktiviteten är att uppvakta fastighetsägare till obebodda hus för att göra dem intresserade av att sälja eller hyra ut. Det kommer ske genom ett eller flera postutskick till dem och marknadsföring i sociala medier och andra kanaler.

Läs mer och se fler filmer på laholm.se/levdindrom

 

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet