Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Lite minnen från Stadsfesten 2006

I dessa dystra coronatider med social distansering, med rädsla för att bli smittad och sjuk, där Svenssons gömmer sig i sina hus, där fester och nöjen, glada skratt och leende människor syns till allt mer sällan, blir livet lite mindre roligare. Då är det läge att minnas andra mer ljusare stunder i livet. Som en mysig stadsfest i vår lilla stad, sommaren 2006!

Jag fick faktiskt nypa mig i skinnet när jag surfade in i fotokatalogen min och upptäckte att det var 14 år sedan jag plåtade den här festen. 14 ÅR?? Det betyder att många av de ni ser här på bilderna kanske inte längre finns med oss. Ungarna har blivit tonåringar, somliga ungar har blivit vuxna och vi andra…. ja, vi har lagt en hel del år till vår livslinje sedan dess.

Det är ju det förunderliga med bilder. Man åldras inte! Det är som att tiden stannar och det gör den ju just då när man trycker ner knappen och tar en bild. Så att se på gamla fina bilder, det är lite som att resa med en tidsmaskin, bakåt i tiden. Så välkomna att ta del av min, Carl Stridsbergs tidsresa, bakåt till 2006. Visst var det en glad dag? En ljus och fin dag? En dag vi gärna minns?

Vill sluta med mitt favoritcitat;
”Uppskatta de små sakerna. En dag kommer du kanske att se tillbaka och inse att det var de stora sakerna.” 
~ Robert Brault

Text & Bilder; Carl Stridsberg

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se & HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet