Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vinter på Norrviken är en värld av ljus!

Trädgårdarna är klädda i magisk vinterskrud. När mörkret sänker sig lyser tusentals lampor och marschaller upp ett Norrviken i vackraste skrud. Följ stjärnorna genom vintergatan till vår värld av gnistrande ljus. Känn den krispiga luften och trädgårdens magi.

Foto; Eva-Marie Furevi 

I år bjuder vi in våra gäster till att upptäcka Norrvikens trädgårdar på egen hand under ”Vinter på Norrviken” mellan den 25 nov- 13 dec. Upplev ljusinstallationer och 1000-tals marschaller− en magisk upplevelse för våra gäster. Hela Norrviken gnistrar och står redo att ta emot.

Parken erbjuder en utomhusupplevelse för alla generationer. För de små finns de mycket att upptäcka. Hitta tomtenissarnas dörrar runtom i parken eller lämna önskelistan till tomten. I gnistrande ljus, månsken under krispiga stjärnor inspirerar dukat bord, vinterns dekorationer, dofter och musik dig till en sagolik upplevelse.

Såväl Orangeriet som Chocolaterian erbjuder smakupplevelser för öga och gom i julens tecken. Önskar man förlägga hela sin vistelse utomhus är det välkommet att ta med en picknick. Redan vid infarten till Båstad börjar ljusupplevelsen. Följ de tända marschallerna från infarten, hela vägen ut till Norrviken. Tillsammans med Båstad kommun lyser vi upp i mörkret.

För att skapa en trygg upplevelse gäller förköp av biljett via Norrvikens hemsida. Antalet biljetter är begränsade. Här finns ingen plats för mörker, bara hopp och omtanke, kraft och energi. Välkommen till vår stämningsfulla vintervärld!

Vinter på Norrviken 25 november-13 december

Tid:
Onsdag- fredag kl. 15-20
Lördag- söndag kl. 12-20

Pris:
Vuxna 130 kr
Barn 0-18 fri entré
Säsongskort gäller ej.
Förköp via hemsidan gäller.

Coronainformation
Som alltid står din säkerhet i vårt absoluta fokus och vi ser till att du som gäst ska känna dig trygg hos oss.
För mer info, läs HÄR!  (Öppnas i ett nytt fönster)

RELATERADE LÄNKAR (Öppnas i ett nytt fönster)
Vinter på Norrviken

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet