Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Appar du inte vill missa på resan!

Många utav oss känner nog till tiden innan appar, då man fick gå till närmaste bokhandeln för att hitta reseguider och kartor. Allt detta idag hittar du direkt i din smarttelefon för mindre summa eller ingen summa alls.

Fotokälla: Pixabay

Med de nya sättet att resa har det aldrig varit enklare än vad det är idag, du behöver inte längre slösa en massa pengar på dyra böcker, kartor och mycket annat. Tiden vi har är dyrbar så varför inte lägga ner den på de vi tycker är riktigt kul istället?

Kolla nedan så hittar du de appar som vi tycker du absolut inte får missa på din resa.

FÖR EN ENKLARE RESA

Waze
En rolig funktionell navigeringsapp som hjälper dig och din bilfärd att bli lite enklare. Med hjälp av andra trafikanter som varnar varandra ifall det kan ha skett en olycka eller om det är vägarbete som sker. Appen i sin tur navigerar om din tur så du slipper onödigt långa köer och kommer snabbare fram. Planerar du en resa? Kolla in Sveriges största reseguide Vagabond. Appen är gratis och fungerar att ladda ner på både Google play, App store och Windows phone store.

Netflix
Många gånger på resan gång är det en lång vänta och varför inte kolla på Netflix som tidsfördriv till nästa destination. Netflix är en streamingtjänst som erbjuder allt från dokumentärer till filmer och serier, både anpassat för barn och vuxna. För ett tag sedan lanserade Netflix möjligheten att kolla på deras innehåll offline, vilket är super för dig som är på resande fot. Är du en sportentusiast kan vi rekommendera dig att kolla in på https://se.unibet.tv/. Netflix går att ladda ner på Google play, App store och Windows phone store.

Gastrogate
Gastrogate lanserades år 2010 och har snabbt blivit en väldigt populär restaurang guide i Sverige. Genom att slå på GPS i din telefon kan appen din platsinformation och guida dig till de restauranger som finns i den orten du befinner dig i. Inte nog med det, du kan även boka bord med hjälp av Gastrogate när som helst på dygnet. Efter restaurangbesöket kan du även lämna betyg på de restauranger du besökt. Appen fungerar att ladda ner i App store och Google play.

Tripadvisor
Tripadvisor kan nog vara den mest välkända reseappen som finns där ute. Appen i sin helhet täcker nästan allt du behöver på en resa. Inte bara att den täcker i Sverige utan Tripadvisor finns på 28 olika språk och hjälper över 463 miljoner människor varje månad. Du hittar allt från restauranger till turistattraktioner, bokning av hotell och flyg. Utöver det kan du se bilder och recensioner från privatpersoner. Läs mer om resor på Aftonbladet, nyheter om resor.
Appen fungerar att ladda ner i Google Play, App store och Windows phone store.

Summering
Vill man få ut de mesta från resan är det definitivt värt att ladda ner dessa appar. Många gånger lägger vi ner otroligt mycket energi på vandra runt utan att hitta det vi vill. Men hjälp av reseappar är det ett minne blott.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet