Laddar

8
feb

  • 8 februari, 2021

Alla Hjärtans Dag – 14 Februari

Hitta en perfekt alla hjärtans dag gåva!

I år är ”Alla hjärtans dag”, söndagen den 14 februari 2021 . Denna kärlekens dag i kalla februari har onekligen sin poäng. Sökande singel, trevande och dejtande eller i förhållande – vi alla kan behöva lite extra kärlek och värme (och kanske en present) den här tiden på året och speciellt detta år med den Pandemi som vi upplever där närhet och kramar lyser med sin frånvaro.

Butiken är nu full med hjärtan och nyheter! Välkommen till oss!
Smycken ger en känsla av lyx. En present som passar som allra bäst på Alla hjärtans dag, kanske. Smycken, klockor och andra fina presenter finner du inne på ”Smyckets Ur & Guld”. Jessica med personal hälsar dig välkommen in och tillsammans hittar du säkert en present som kommer att ge din käraste ett vackert minne av denna hjärtliga dag.

Presenter i all ära men du får inte glömma att en present är inte värd mer än du gör den. Många gånger är den största presenten omtanke och närhet, speciellt under alla hjärtans dag. Du har gett bort ditt hjärta och den presenten är svår att bräcka.

 

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se & HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.