Laddar

25
feb

  • 25 februari, 2021

Mekonomen lanserar nytt serviceavtal för svenska bilägare!

Foto/Källa; Mekonomen

Avtal kan tecknas både för nya och begagnade bilar med tillgång till Mekonomens bilverkstäder i hela landet.

Dagens erbjudanden om serviceavtal på marknaden är inte alltid så bra som de ser ut. Inte sällan är de kombinerade med villkor och dolda kostnader, exempelvis krav på att bilägaren ska kombinera serviceavtalserbjudandet med en särskild finansieringslösning vid köp av ny eller begagnad bil. Den slutliga kostnaden för service kan därför bli klart högre än det som möter bilägaren i reklamen. För att skapa större transparens och förenkla för bilägarna lanserar Mekonomen nu ett prisvärt alternativ – som riktar sig till bilägare i Sverige.

– ”Mekonomen serviceavtal är ett initiativ som gör billivet enklare för bilägaren. Med enkla villkor och tydliga priser kan vi erbjuda en fast månadskostnad på bilservice för nästan alla bilar oavsett bilens märke, modell eller ålder. Vi erbjuder serviceavtal för såväl nya som begagnade bilar och även elbilar”, säger Madeleine Westerling, kedjechef Mekonomen Sverige.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)

Mekonomen.se Mer information om serviceavtal och pris för just din bil.

Enklare billiv.se – Ett magasin från Mekanomen

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se & HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.