Laddar

14
feb

  • 14 februari, 2021

Norrvikens Trädgårdar söker nya kollegor till Sveriges vackraste arbetsplats

Dekoratör/florist med passion för blommor o inredning sökes!
Norrvikens trädgårdar är i en stark utvecklingsfas och de söker nya kollegor till deras härliga team. De söker en dekoratör/florist.
Välkommen med din ansökan till dekoratör/florist! Läs mer HÄR!

Driven butikssäljare
Norrvikens trädgårdar söker fler kollegor till deras nya butik som öppnar i juni. Som person har du erfarenhet av butiksförsäljning, är strukturerad, passionerad och har känsla för stil och tonalitet.
Välkommen med din ansökan! Läs mer HÄR!

Orangeriet restaurang
Vi rustar inför öppning och söker nya medarbetare! Hos oss på Orangeriet restaurang finner du ett stimulerande och omväxlande arbete i ett positivt team med stor kunskap att dela med sig av. Då vi befinner oss i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare till vår restaurangverksamhet.
Välkommen med din ansökan! Läs mer HÄR!

Om Norrvikens trädgårdar

Norrvikens trädgårdar besöks för att betraktas och njutas av och fungerar även som en arena för konserter, teatrar, mässor och utställningar. Villa Abelin som är belägen mitt i anläggningen är en unik mötesplats med sina vackra konferensrum och sviter, cafeteria och restaurang för 440 sittande gäster.

Norrvikens trädgårdar grundades av Rudolf Abelin. Han kom till Båstad 1906 i sitt sökande efter en plats där han kunde förverkliga sin dröm om att skapa ett ”levande trädgårdsmuseum”. Rudolfs vision vill vi förvalta och förflytta till vår samtid. Under kommande år kommer trädgårdarna på Norrviken att utvecklas mycket. Vi kommer att investera i både växtlighet och människor som vill vara med och förverkliga vår vision.

Läs mer om Norrvikens Trädgårdar på LoveLaholms systersajt, ListitSweden!

TEXT; Norrvikens Trädgårdar
BILD; Stilträdgårdarna. Foto; Eva-Marie Furevi

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.