Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Vår grupp ”Händer i Laholm” på Facebook växer stadigt!

Idag går det knappt att driva någon lokalportal eller webbplats utan att även ha med något om den eller de, om man driver flera, på Facebook. Så förutom själva hemsidan har vi skapat ett par grupper därinne som liksom har lite anknytning till sajten och Laholm.

Bilden; Vid stadsfesten för flera år sedan satt den här killen och kikade ut. Jag fotade och använder den i detta inlägget för att meddela att alla länkar här nedanför som leder fram till externa sidor ”öppnas i ett nytt fönster” som det heter på dataspråket! 🙂

Förutom att LoveLaholm har sin egen sida där, driver vi även ”Brottsplats Laholm” som idag har mer än 4600 medlemmar. En grupp som vi startat sent är gruppen ”Händer i Laholm” som på kort tid har mer än 1200 medlemmar. Detta i en tid när det egentligen inte händer så mycket i vår kära stad på grund av denna envisa Pandemin och covid-19 som hänger över vår Värld som en ond ande. I den här gruppen kan såväl företag som privatpersoner tipsa om händelser och evenemang i olika former.

En annan grupp vi drivit i flera år nu är ”Bostad sökes & finnes i Laholm” med ca 2100 medlemmar. Den har också växt stadigt men i mycket långsammare takt.

Förutom de här grupperna har vi även ett antal andra grupper som är i anslutning till Laholms systersajter, ListitSweden.se och HittaUpplevelse.se samt ett par fotogrupper, Foto i Fokus och Dagens Sverigebild. I fotogrupperna har det samlats väldigt många fina bilder genom åren, det rör sig om tiotusentals bilder som medlemmar laddat upp. I gruppen Dagens Sverigebild hittar du bilder från norr till söder från vårt avlånga land och i Foto i Fokus finner man bilder både från Norden och övriga Världen. Det är en imponerande samling bilder i skiftande kvalité, alla tagna med hjärtat med glädje!

Alla ni som besöker LoveLaholm, själva webbplatsen som ni är inne på nu, är varmt välkomna in och bli medlemmar i de grupper ni tänker kan tillföra er något. De finns ju för er medborgare och företag såväl som turister och besökare till vår lilla mysiga stad.

Välkomna! 
Team LoveLaholm

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet