Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Njut av en oförglömlig fika och trädgård hos Café Solstråle i natursköna Hishult

Fika för alla , lugn & ro! Bland skog och landsbygd, i sydligaste Hallands inland, ligger Hishult och där ligger det en  idylliska gård där Café Solstråle huserar, bakar drömtårtor och strålande RAW fika, ekologiska och veganska bakverk utan gluten och raffinerat socker. Fika för alla , lugn & ro! Evelina och hennes Café Solstråle öppnar den 12 juni, för tredje sommaren och har öppet lördagar, söndagar och måndagar mellan 13:00 – 17:00 till den 2 augusti. 

Det kommer att bjudas på strålande energi utav hantverk från naturen såsom smarriga bakverk, återbrukade kläder och grönsaker från vår trädgård så välkommen till en oförglömlig stund på landet.

Wilda Ekologiskt i Laholm
Tills dess att Evelina öppnar upp sitt soliga café har hon försäljning på Wilda Ekologiskt i Laholm. Där varierar hon med olika minitårtor och råbollar varje vecka. Det går även att beställa och hämta på Wilda.

Nyhet! Cykelrunda 2021 – Smaka på natur & kultur i Hishult
Välkomna att njuta av natur & kultur 22 & 29 Maj! Cykla bland skog & landsbygd och möt företagare bosatta i Hishultskrokarna. Upplev sydligaste delen av Hallands inland på utvalda cykelvägar genom skog och landsbygd. Smaka på livet på landet och ge dig själv en dag att koppla av och fylla på med ny energi, genom näringsrik mat, gofika, konst, djur och natur. Rundan är uppskattad att ta ca 6 timmar inklusive alla stoppen i lugn & skön takt. Vägarna bjuder på både backar, dalar & plan väg och passar utmärkt för medelmotionären.

Om paketet
24 km runda genom skog och landsbygd

EKOLOGISK VEGANSK GLUTENFRI MAT & FIKA
6 stopp

  • Konst & park på Konsthallen Hishult
  • Smakprov av björksavsbubbel
  • Smakprover av HGs honung
  • Lunch paus vid önsketrädet
  • Besök hos Hishults alpackor
  • Fika på Café Solstråle & vandring i köksträdgården + överraskning
  • Dessutom dragning av lotteri med trevliga priser från företagarna

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Café Solstråles webbplats
Café Solstråles Facebooksida

Relaterade inlägg


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet